Berichten

Rijlessen

GoMar is de rijspecialist bij uitstek. Wij bieden verschillende mogelijkheden om jou zo snel mogelijk je rijbewijs te bezorgen. Lees hier meer over de manier waarop we dat doen.

CBR-rijprocedure
We volgen de CBR-rijprocedure. Dat betekent dat je les krijgt volgens de CBR-richtlijnen, zodat je precies aan de eisen van de examinator voldoet. Op de instructiekaart houden we schriftelijk je vorderingen bij. Bijtijds bijsturen wordt zo makkelijker.

Autorijles
Om echt veilig de weg op te kunnen, moet je het naar je zin hebben. Je hebt je aandacht 100% bij het verkeer. Dus doen we alles om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Om te beginnen heb je tijdens je hele rijopleiding dezelfde instructeur. Zo leer je elkaar door en door kennen en dat werkt beter. Je instructeur is er ook bij als je afrijdt. Je doet echt samen examen. Gedeelde zenuwen zijn halve zenuwen. Ook rij je van begin tot eind in dezelfde auto. We maken gebruik van een nieuwe en uitstekend verzorgde Volkswagen Polo. Ook hier geen verrassingen dus. Dan is het aan jou om te bepalen wanneer je wilt lessen: overdag, ’s avonds, op zaterdag. Je kunt ook aangeven waar je gehaald wilt worden en waar je weer uitstapt.

Opfrislessen
Heb je al een tijdje niet meer gereden? Of ben je niet gewend aan druk verkeer? Dan kan een aantal herhalingslessen heel handig voor je zijn. Met een instructeur naast je leer je weer wennen aan een auto en al die anderen op de weg. Je wordt rustiger en zekerder van jezelf. Prettig voor jezelf en ook veiliger voor iedereen.

Intakeles
Wil je kennismaken met onze werkwijze en instructeur? Reserveer dan een intakeles. Een intakeles duurt 60 minuten en is gratis.Om een intakeles te reserveren bel je ons (038 78 503 88) of vul je het contactformulier [link] in.

Author


Avatar